STONEHENGE

;

Velkommen til
Investeringsforeningen Stonehenge

Investeringsforeningen Stonehenge hjælper dig med at beskytte og øge din formue. Vi hjælper vores kunder med professionel rådgivning og forvaltning, og hos os er både store og små investeringer velkomne.

Historien om Stonehenge
De fleste kender Stonehenge som én af Englands absolut mest kendte og populære attraktioner. Stonehenge blev bygget for næsten 5000 år siden, og har altid vakt stor fascination pga. den enorme arbejdskraft, tid og styrke der blev brugt for at opbygge monumentet.

Vi ser Stonehenge som et symbol på et bæredygtigt og solidt håndværk, der på afstand måske kan se kompliceret ud, men som faktisk er ganske simpelt.

Gennem en solid og omhyggelig indsats opnår man et godt resultat, der står i al slags vejr – også på den helt langsigtede bane.

Investeringsforeningen Stonehenge
Nøjagtig som det historiske Stonehenge monument er bygget på en solid indsats ved hjælp af enkelt og godt håndværk, har vi opbygget Investeringsforeningen Stonehenge til i dag at være en forening, der har stabilitet og nøjsomhed i fokus.

Investeringsforeningen Stonehenge blev dannet i 2010 på initiativ af Stonehenge Fondsmæglerselskab. Foreningen investerer i dag over 1 mia. kr. på vegne af over 5000 kunder.

Vi har kontorer i Aalborg, Ry og København, hvor du vil kunne møde vores engagerede medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte og øge din investering.

Besøg vores hjemmeside: www.stonehenge.dk

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS