HASSERIS APOTEK

;

Velkommen til Hasseri Apotek

SERVICES

Brochurer fra apoteket
Her kan du se nogle af de brochurer, du gratis kan få på apotekerne i Danmark. Brochurerne findes i både pdf-format og i e-book. Brochurerne beskriver sygdomme, medicin og personlig pleje.

Dosismedicin
Vidste du, at man kan få pakket sin medicin i poser, så man husker al medicin f.eks. til morgen, middag og aften? Hver pose indeholder alle de forskellige præparater, så man skal bare huske at åbne og tage medicinen på de rette tidspunkter.

Medicinsamtale
Hvis du indenfor de sidste 6 måneder er kommet i behandling med ny medicin efter at have fået konstateret en kronisk sygdom, kan du aftale en medicinsamtale med apotekets farmaceut. Målet er, at du kommer godt i gang med din medicin.

Medicinaffald
Du bør af hensyn til miljøet aflevere alle din medicinrester på apoteket. Her modtager apoteket medicinaffald fra alle privatpersoner.

Pillepas
Din medicin skal måske også have pas med. Når du tager medicin med euforiserende virkning med på rejse til lande, der er medlem af Schengenaftalen, skal din medicin have et såkaldt pillepas. Det gælder f.eks. for sovemedicin, stærk smertestillende medicin – men også noget så harmløst som Kodimagnyl.

Medicin og kølevarer kan ikke returneres
Der er forskellige regler, som er gældende ved returnering af medicin eller andre varer. Her kan du læse om, hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at returnere varer på apoteket.

Se dine recepter online
Få en oversigt over dine elektroniske recepter og tidligere receptkøb. Har du NemID, kan du se dine elektroniske recepter online. Desuden kan du tjekke, om der er flere ordinationer tilbage på dem.

Tjek på inhalationen
Din astmamedicin virker mest effektivt, når du bruger den rigtige teknik til at inhalere. Apoteket tilbyder gratis at tjekke din inhalationsteknik. Det betyder, du i fred kan få styr på teknikken og svar på dine spørgsmål.

Besøg vores hjemmeside: www.hasserisapotek.a-apoteket.dk

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS