BJERRING

;

Velkommen til BJERRING

VILA, Mos Mosh, Munthe, Wonders og masser andet dametøj i Aalborg
BJERRING startede i 2000 i Hasseris Bymidte. Det var et nærliggende valg for mig at drive butik i et voksende lokalområde med et allerede velfungerende center, da jeg er opvokset og fortsat bor i nabolaget.

Det var fra starten mit mål at skabe en butik med lækre mærker til den gode hverdag, så derfor er størstedelen af tøjet casual og sporty, hvor tidens trend bestemmer i hvilken retning, vi bevæger os i.

Moden er både finurlig og uforudsigelig, så det er altid spændende, hvad næste sæson byder på, da mærkernes forskellighed hver gang skal blandes rigtigt.

Jeg går meget efter kvalitet, lækker finish og ikke mindst, at tøjet er brugbart.Det er derfor vigtigt for mig at finde mærker, som er spændende og med gode detaljer.

MODE, BRUGSKUNST OG SKO
Jeg bruger megen energi på at finde sko og støvler i god kvalitet og pasform, som passer til tøjet og butikkens stil. Det har været vigtigt for mig at finde lige det fodtøj, der har det helt rigtige over sig. Dette er lykkedes, ikke mindst efter at jeg i 2005 flyttede til større lokaler, hvor der blev bedre plads til skokassernes indtog og varerne blev bedre præsenteret.

Derudover har jeg krydret butikken med brugskunst og anderledes gaveartikler. Jeg gør meget ud af hele tiden at følge med i hvilken retning trenden bevæger sig hen, om vi er på vej til mange farver eller om vi bare skal have glas og hvidt look, om vi er i Norden eller i Østen. Der er altid hyggelige ting til dit eget hjem, eller en god gave idè til din veninde.

Mit personale og jeg er bevidste om at skabe en afslappet atmosfære, og vi gør derfor altid vores bedste for at give Jer en troværdig og god service. Vi ser frem til også at byde dig velkommen i butikken.

Besøg vores hjemmeside: www.bentebjerring.dk

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS