HASSERIS OPTIK

;

Velkommen til HASSERIS OPTIK

Optiker med høj kvalitet
Hasseris Optik er en familiedrevet optiker, hvor kodeordene altid har været: høj kvalitet, velkendte mærker og personlig service til den helt rigtige pris. Vi har eksisteret siden marts 2000, og med vores mange års erfaring er du sikker på at få kompetent og grundig vejledning.

Hvem er vi
Vi, Tina og Per, er selv at finde i butikken. Vi holder os opdaterede på den nyeste viden via efteruddannelse og kurser. Det sikrer, at vi altid kan yde den bedst mulige service og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit syn.

Vi har en stor passion for vores fag, og du kan forvente at blive mødt med smil og engagement, når du træder ind i vores brilleforretning. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre jer glad og tilfredse.

Synsprøve i Hasseris
Som uddannede optikere udfører vi altid grundige synsprøver, så brillerne tilpasses dine synsmæssige behov. Herefter kan vi bedre hjælpe dig med at finde de rette briller eller kontaktlinser. Selvom vi har skarpe priser, kan det være et større greb i pengepungen at købe nye briller. Ved at oprette en SE-konto får du mulighed for at afdrage rentefrit på dine nye briller over en periode på 2 år. Vi giver også mulighed for at købe kontaktlinser med løbende betaling over 6 måneder.

Stort udvalg af briller
Vi har et stort udvalg af brillestel, så du har rig mulighed for at finde den brille, der passer lige præcis til dine ønsker. Køber du din nye brille hos os, kan du være sikker på at den er tilpasset dit syn uden at sprænge dit budget. Med vores prisgaranti matcher vi nemlig enhver pris – også på forsikringsskader.

Hvis du vil vide mere, om hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge ind i butikken.

Besøg vores hjemmeside: www.hasserisoptik.dk

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS