Erhverv i Hasseris Bymidte

I Hasseris Bymidte har vi en række forskellige erhverv beliggende i attraktive lejemål. Virksomhederne spænder vidt over en lang række brancher; fra finansielle virksomheder til terapeuter og en række andre erhverv. Dette gør vores hyggelige område til et dynamisk område, hvor virksomheder uanset arbejdsområder ligger side om side centralt i Hasseris.

Om du leder efter en ny samarbejdspartner eller søger en specifik virksomhed, så har vi i Hasseris Bymidte med garanti det, du søger. Med et stort udvalg af butikker og liberale erhverv finder du med sikkerhed det, du søger.

Naturligt centrum i Hasseris

Vores hyggelige bydel har udviklet sig til at være et naturlig samlingspunkt, hvor du kan få ordnet dine daglige gøremål, og gøre brug af de mange forskellige omkringliggende erhverv.

Derudover er der altid gratis parkering i de to første timer, så ligegyldigt om du skal i banken eller til terapi, så slipper du for at betale for parkeringsbilletten.

Vi skal værne om vores erhverv i området, og vi skal derfor bakke op om de mennesker, som er med til at skabe aktivitet og vækst i vores område. Vores bymidte er centrum for vores bydels handelsliv, og skaber allerede masser af aktivitet i området. Vi skal dog fortsætte den gode udvikling og gøre vores bymidte til et samlingspunkt for alle aldersgrupper.

En bydel i vækst

Vores dejlige bydel er inde i en utrolig vækst, hvor vi hver måned får nye beboere. Dette skyldes blandt andet de mange nye byggerier i området, der skyder op i Hasseris. Denne vækst skal vi formå at omsætte i forhold til vores erhverv og butikker. Og netop her spiller Hasseris Bymidte en vital rolle.

Yderligere information

Har du spørgsmål til erhvervsmulighederne i Hasseris er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde mere information om vores erhverv her på siden, hvor du får rig mulighed for at skabe dig et overblik over bydelens virksomheder.

Henvendelse vedrørende erhvervslejemål i bymidten skal ske ved Pernille Lampe, som er ejendomsadministrator. Kontakt skal ske på mail: pl@kvg.dk. Du kan også udfylde denne formular

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS