Specialbutikker i Hasseris Bymidte

I Hasseris Bymidte finder du lang række af forskellige specialbutikker, placeret i hyggelige omgivelser midt i centrum af Hasseris. Her ligger butikkerne som perler på en snor, hvor du kan handle i mange forskellige specialbutikker på ét og samme sted.

Vi har meget at være stolte af i Hasseris, og bymidten er ingen undtagelse. Bymidten har udviklet sig til, at være en stor del af Hasseris og er blevet et naturligt samlingssted for områdets beboere og specialbutikker, hvorfor du altid kan finde glade mennesker og kvalitetsvarer her.

Specialbutikker til ethvert formål

Fælles for det store antal af specialbutikker i bymidten er, at de leverer kvalitetsvarer og en fremragende service. Her kan du gøre alle dine daglige gøremål samt forkæle dig selv. 

I Hasseris Bymidte støtter vi ligeledes op om lokalsamfundet og vi sætter derfor stor ære i, at tilbyde vores gæster gode handlemuligheder i hyggelige omgivelser. Vi giver dig altså de bedste betingelser for en hyggelig shoppetur eller lignende. 

Vi skal værne om vores bydel. Om du bor i Hasseris eller blot kommer forbi vores hyggelig bymidte, er du altid velkommen i specialbutikkerne i Hasseris Bymidte.

Gode parkeringsmuligheder i Hasseris 

Du skal ikke bekymre dig om parkering. I bymidten finder du altid gode parkeringsmuligheder, hvor de to første timer er ganske gratis. Det er derfor let at komme ind til dine nye favoritbutikker. I butikkerne finder du ansatte, som altid har kunden i centrum og yder den bedste service. Om du skal handle ind til dagligdagen, forkæle dig selv med nyt tøj eller købe en gave til dem der står dig nær, finder du i Hasseris Bymidte specialbutikker til ethvert formål.

Butikscenteret tilbyder en bred vifte af forskellige butikker, hvor du kan ordne alle dine gøremål eller forkæle dig selv med lækre produkter.

Kontakt os for yderlige information

Har du spørgsmål til nogle af specialbutikkerne eller ønsker du mere information, finder du ude i siden en oversigt over butikkerne. Her kan du læse mere om nogle af butikkernes udvalg og høre mere om, hvad butikkerne tilbyder og tankerne bag.

 

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS