STRUSOFT

;

Velkommen til StruSoft

StruSoft gør livet lettere for alle som arbejder med 3D modellering, strukturel analyse og design af bygninger. Vi leverer højt specialiseret software som tilbyder værktøjer til ingeniørfirmaer, konsulentfirmaer, producenter af præfabrikeret beton, entreprenørvirksomheder, osv.

StruSoft software leveres i fem applikationer – FEM-Design, WIN-Statik, PRE-Stress, IMPACT og VIP-Energy. Alle softwarepakker bygger på mere end 30-års erfaring, tæt samarbejde med vores kunder samt en visionær og innovativ tilgang til strukturel analyse og design af bygninger.

Kontoret i Hasseris Bymidte fokuserer på udvikling og supportering af IMPACT Revit – en komplet 3D BIM-softwareløsning. Løsningen indeholder værktøjer til at styre alle aspekter af byggeprojekter med præfabrikerede betonelementer fra design og produktion til udførelse.

Vi hjælper vores kunder med at spare tid og penge ved at øge kvaliteten, effektiviteten og produktiviteten i alle slags byggeprojekter. Vores kendetegn er enestående ydeevne i kombination med avancerede, men brugervenlige brugergrænseflader. Derfor er 10.000 + brugere med 1.000+ kunder i 20+ lande allerede en del af vores StruSoft familie.

Besøg vores hjemmeside: www.strusoft.com

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS