ANDERSEN & PARTNERS

;

Velkommen til Andersen & Partners

Andersen & Partners er et privatejet projektudviklings-/investeringsselskab, der primært investerer i byggeprojekter i såvel Danmark og i udlandet (pt. Danmark, Tyskland og Polen).

Hos Andersen & Partners lægger vi stor vægt på såvel de rette projekter som på de rette partnere, der sammen med os kan realisere vores fælles forventninger til fremdrift og udvikling af selskabet.

Ud over byggeprojekter deltager vi i andre selskaber pt. bl.a.:

• Partner i flere ejendomsporteføljer
• Selskabsstyring og økonomistyring
• Projekt- og byggestyring
• Deltagelse i eksterne bestyrelsesarbejder

Medarbejdere og partnere i Andersen & Partners og hos eksterne partnere har en særdeles stor erfaring inden for projektudvikling, byggestyring og økonomistyring, som for en stor dels vedkommende er opnået i forbindelse med samarbejdet med den nu afdøde danske ejendomsmatador Thorkild Kristensen.

Andersen & Partners har igennem de sidste 20 år bygget eller renoveret og efterfølgende solgt mere end 2.750 boliger i forskellige lande i Europa – enten i Andersen & Partners regi eller i andre setups.

Selskabet arbejder i øjeblikket med udvikling af flere nye projekter i Danmark, Tyskland og Polen. Projekterne er primært feriebolig projekter, men også helårsboliger, grundudstykninger og hoteller.

Besøg vores hjemmeside: www.andersen-management.dk

VELKOMMEN TIL HASSERIS BYMIDTE - ET NATURLIGT CENTRUM I HASSERIS